Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Hilversumse betrapt inbreker en krijgt klappen

Politie

HILVERSUM - Een 31-jarige Hilversumse, die in haar woning een inbreker betrapte, is vervolgens door deze man geslagen. De dader ging er zonder buit vandoor. 

Het incident vond woensdagavond rond 19.30 uur plaats in een woning aan de Geuzenweg. De vrouw kwam thuis van haar werk en merkte aanvankelijk niets vreemds. Ze ging rustig in de keuken wat eten klaar maken. Even later hoorde ze iemand van de trap aflopen. 

Verbaasd keek ze in de gang en zag daar een onbekende man met gestolen spullen in zijn handen. De man begon te schelden en wilde er vandoor gaan maar dat liet de vrouw niet gebeuren. Ze pakte de man vast en begon om hulp te roepen. 

De man begon de vrouw daarop met één van de gestolen goederen te slaan tegen haar hoofd. Uiteindelijk liet de man zijn buit los en ging er vandoor. De vrouw hield aan de klappen een bult op haar hoofd over.

De politie is op zoek naar getuigen. De inbreker was tussen de 35 en 40 jaar oud en ongeveer 1,70 meter lang. Hij had een gezet postuur en een lichte huidskleur. 

Uit de krant