Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Slachtoffer schietpartij Egelshoek is 25-jarige man

Politie

HILVERSUM - De man die vrijdagavond ernstig gewond werd aangetroffen en slachtoffer bleek te zijn van een schietincident, is een 25-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats. Dat meldt de politie. 

De politie wil niet zeggen of er al met het slachtoffer, dat was overgebracht naar het ziekenhuis, is gesproken. Er is nog niemand aangehouden. “De politie onderzoekt nu wat er achter dit schietincident zit en wie ervoor verantwoordelijk is.”

De politie werd vrijdagavond tussen 19.15 en 19.30 gebeld, nadat de ernstig gewonde man op de Egelshoek was aangetroffen. Al snel was duidelijk dat hij een schotwond had. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht om aan zijn verwondingen behandeld te worden.

Uit sporen is op te maken dat het schietincident vermoedelijk verderop aan de Egelshoek (bij de Statenweg) heeft plaatsgevonden. De politie is op zoek naar mensen die vrijdag aan het einde van de middag of het begin van de avond iets bijzonders hebben gezien in de omgeving van de Egelshoek. 

Uit de krant