Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Hilversummer (23) opgepakt voor overval Kruidvat

Politie

HILVERSUM - Een 23-jarige Hilversummer is opgepakt voor de overval van afgelopen dinsdagmorgen op de Kruidvat in het centrum van Hilversum. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 

De man is donderdag aangehouden, meldt de politie zaterdagmorgen. Hij wordt gehoord over zijn betrokkenheid in deze zaak.

De overval vond dinsdagmorgen - de winkel was toen nog dicht - plaats. Toen er werd aangebeld deden de aanwezige medewerkers de deur open voor een, wat later bleek, geschminkte man met mondkapje op. 

Er ontstond een worsteling en de overvaller slaagde erin om de twee medewerkers te overmeesteren en een geldbedrag buit te maken. Niemand raakte gewond. De geschrokken medewerkers belden direct de politie. Al direct vond er een sporenonderzoek plaats en hield de politie een buurtonderzoek. 

Donderdag is de man dus aangehouden. De politie laat weten dat het onderzoek naar mogelijke andere betrokkenen doorgaat en sluit toekomstige aanhoudingen niet uit. Ook doet de politie nogmaals een oproep aan getuigen om zich te melden. 

Uit de krant