Afbeelding
Foto's: Politie

Malak uit Hilversum nog altijd zoek: ‘We maken ons wel zorgen’, aldus de politie

Politie

HILVERSUM - De 13-jarige Malak El Berbouchi uit Hilversum, die sinds woensdagmiddag wordt vermist, is nog altijd niet gevonden. Het ziet ernaar uit zij - niet voor het eerst - is weggelopen.

De jonge Hilversumse is woensdag rond 15.15 uur voor het laatst gezien op camerabeelden van een school. Welke school dat is wil een politiewoordvoerder niet zeggen. “We willen in deze fase nog niet teveel kwijt over specifieke zaken zoals haar school”, aldus de zegsman. “Maar we maken ons wel zorgen, een meisje van 13 hoort in een veilige omgeving te zijn en dat beeld hebben we nu niet.”

De politie gaat er niet vanuit dat het meisje door iemand is meegenomen. “Weglopen is hier van toepassing, maar dan kan er altijd nog iets ontstaan wat niemand wil”, meldt de woordvoerder. “Vandaar de vermissing en onze vraag om naar haar uit te kijken.”

Malak is 13 jaar, licht getint en 1,60 meter lang. Zij heeft zwart krullend haar, bruine ogen en een gezet postuur. Wie meer weet, wordt verzocht te bellen naar 0800-6070.


Uit de krant