Afbeelding
Foto: Politie
Update

Man gewond en daarna aangehouden na steekpartij in centrum Hilversum

Politie

HILVERSUM - Bij een steekpartij in het centrum van Hilversum is zondagmorgen een 19-jarige inwoner van Naarden lichtgewond geraakt. Even later is hij aangehouden vanwege betrokkenheid bij het incident. 

Dat meldt de politie. Die kreeg rond 5.40 uur meerdere meldingen van een vechtpartij op de Groest. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij een groepje personen via de Herenstraat wegrennen naar de Veerstraat. “Daarbij was ook de 19-jarige man die gewond was aan zijn hand”, aldus de politie. “Het slachtoffer reageerde niet op aanwijzingen die agenten hem gaven en was agressief in zijn gedrag.” 

Uit een eerste onderzoek bleek dat het slachtoffer ook als verdachte bij het incident betrokken was geweest, waarbij hij iemand zou hebben bedreigd. Hij werd eerst voor behandeling aan zijn hand naar een ziekenhuis gebracht en daarna aangehouden op verdenking van bedreiging en poging zware mishandeling en ingesloten voor verhoor. 

De politie sprak ter plaatse met enkele personen, waarbij de toedracht van het incident niet kon worden achterhaald. De politie is nog op zoek naar getuigen en/of beelden van het incident.

Uit de krant