Foto: Bastiaan Miché
Video

Man neergestoken na uit de hand gelopen ruzie

  Politie

HILVERSUM - Bij een ruzie aan de Lorentzweg is vrijdag een man gewond geraakt. De man werd na een uit de hand gelopen ruzie slachtoffer van een steekpartij.

Een verdachte, die in de buurt wordt bestempeld als junk, is aangehouden. De ruzie ontstond rond 17.45 uur op de hoek Jan van der Heijdenstraat met de Lorentzweg. De ruzie verplaatste zich naar een nabijgelegen gangetje aan de Gashouder. Daar werd het slachtoffer neergestoken.

Aanspreekbaar
Omstanders wisten de verdachte te overmeesteren. De politie, die snel ter plaatse was, kon de verdachte hierdoor direct aanhouden. Het slachtoffer, dat nog aanspreekbaar was, is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De aanleiding van de ruzie wordt onderzocht door de politie.

Geschokt
Een omwonende, die het bloed in het gangetje achter zijn woning met een tuinslag aan het wegspoelen was, reageerde geschokt. tegenover onze fotograaf. Hij hoorde kabaal in het gangetje terwijl zijn kind nog buiten aan het spelen was toen. "Je moet er niet aan denken dat kinderen getuigen zijn van dit soort dingen."

Woningbouw
Een andere omwonende vertelt dat de verdachte bij zijn moeder is ingetrokken en gaat er melding van maken bij de woningbouw. "Dit soort mensen horen niet thuis in een buurt met spelende kinderen", aldus de Hilversummer.


reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten