Afbeelding
Foto: Dudok Architectuur Centrum

Speeddaten met de gemeenteraad

Politiek

HILVERSUM - Wie snel kennis wilt maken met de nieuwe gemeenteraad kan donderdag 20 september zijn of haar slag slaan. De Hilversumse politici gaan op speeddate en hopen zo op een korte en krachtige manier in contact te komen met bewoners en organisaties.

Deze kennismaking is vooral voor de vele nieuwe raads- en commissieleden een goed moment om zich in te kunnen werken. Zij kunnen bij deze bijeenkomst de eerste contacten leggen met bewoners en vertegenwoordigers van organisaties en gelijk horen wat er allemaal speelt in de Hilversumse samenleving. Hierbij valt te denken aan bewonersorganisaties, wijkagenten, buurtwerkers, MEE, kerken, moskeeën, winkeliersverenigingen, VVE's en scholen.

Tien minuten
Het speeddaten duurt in totaal drie uur. Tussen 19.00 en 22.00 uur komen de raads- en commissieleden langs voor een korte kennismaking. Het rouleren langs de tafels wordt vrijgelaten. De politici bepalen zelf bij wie ze aanschuiven. De gesprekken duren maximaal tien minuten. Onderbroken door een koffiepauze hebben belangstellenden tien dates met de politici.

Zaalindeling
Opgeven voor het speeddaten kan door een mail te sturen naar c.jansson@hilversum.nl. Eind augustus ontvangen de deelnemers een uitgewerkt programma en de zaalindeling.

Uit de krant