Politicus van het Jaar: stembus nog even open
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Wethouder Annette Wolthers won vorig jaar de vakprijs. Zij en Gerben van Voorden (links) maken dit jaar ook kans op de publieksprijs.
Wethouder Annette Wolthers won vorig jaar de vakprijs. Zij en Gerben van Voorden (links) maken dit jaar ook kans op de publieksprijs. (Foto: Bastiaan Miché)

Politicus van het Jaar: stembus nog even open

  Politiek

HILVERSUM - Wie wordt Hilversums Politicus van het Jaar 2019? Lezers van deze krant hebben nog tot en met zondag om hun favoriet aan te wijzen. Wel is er een duidelijke top vier.

In alfabetische volgorde bezetten Femke van Drooge (PvdA), Hidde Fennema (VVD), Gerben van Voorden (CDA) en Annette Wolters (D66) de bovenste vier plekken. Inmiddels is er al meer dan 500 keer gestemd.

De andere genomineerden zijn in willekeurige volgorde Ria de Jong-Schrijvers (Hart voor Hilversum), Arno Scheepers (VVD), Aafke Vreugdenhil (ChristenUnie), Jacqueline Kalk (PvdA), Pierre van Rooden (SP) en Lex van Waarden (GroenLinks). Ze zijn geselecteerd door een vijf leden tellende jury, inclusief twee redacteuren van deze krant. 

Stemmen kan nog tot en met zondag via www.politiekdebathilversum.nl. Volgende week wordt op deze plek de definitieve top drie (in willekeurige volgorde) bekendgemaakt. De prijsuitreiking is een dag later in Eetcafé Ieske aan de Lage Naarderweg 2. 

Dan wordt ook de vakprijs - waarbij de politici elkaar beoordelen - uitgereikt. De Frans Vrolijk Awards, zoals de trofee officieel heet, is een initiatief van De Gooi en Eembode in samenwerking met de Stichting Politiek Debat Hilversum en ooit in het leven geroepen door Hilversummer Marco van Stralen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>