Hilversummers bij elkaar brengen met Hart-activiteiten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
HvH-raadslid Hakan Koç.
HvH-raadslid Hakan Koç. (Foto: © Bastiaan Miché)

Hilversummers bij elkaar brengen met Hart-activiteiten

  Politiek

HILVERSUM - Geen nieuwjaarsborrel in een zaaltje, elkaar de hand drukken en het glas heffen. Hart voor Hilversum (HvH) gooide het over een andere boeg en verzorgde een zaalvoetbaltoernooi om actief met bewoners het nieuwe jaar in te luiden. Als het aan raadslid Hakan Koç ligt, komen er meer van dit soort evenementen.

"Ik vind het belangrijk dat we vanuit onze politieke partijen dit soort activiteiten organiseren. Dit is voor iedereen toegankelijk en het is lekker gemixt", meldt Koç terwijl hij naar de zaalvoetbalploegen wijst. Jong en oud en blank en gekleurd deden vorige week vrijdagavond de zaalvoetbalschoenen aan in Sporthal De Lieberg. 

Toekomst
"Nummer één-doel is mensen bij elkaar brengen. Dat doen we nu dan met voetbal, maar in de toekomst wil ik leuke dingen organiseren. Ook voor andere doelgroepen dan nu, zoals ouderen en kinderen onder de zestien jaar", luidt het vervolg van de lokale politicus.

Prosecco
De hele fractie proost met prosecco op 2020. Fractievoorzitter Jan Slingerland benadrukt dat dit jaar meer in het teken moet staan van inwonersparticipatie. Daar is het referendum over het vuurwerk (zie pagina 9) een voorbeeld van. Dat was altijd het uithangbord van 'Hart': voor en met bewoners. 

Energie
Maar door de zeer roerige verkiezingsperiode kwam de focus binnen de partij elders te liggen. Intern rommelde het hevig. Nu staan alle neuzen (binnen de weinig ervaren politieke fractie) weer dezelfde kant op en kan alle energie onder andere gestopt worden in de organisatie van een zaalvoetbaltoernooi.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>