Afbeelding
Foto: VVD

VVD verzorgt politiek e-café voor ondernemers

Politiek

HILVERSUM - Hilversumse ondernemers die met Thierry Aartsen (VVD Tweede Kamerlid) willen praten, kunnen morgen - dinsdag 19 mei - hun slag slaan. De lokale VVD verzorgt namelijk een politiek e-café.

De gevolgen van de coronacrisis en hoe verder te gaan nu het kabinet versoepelde maatregelen heeft vastgesteld, zorgt voor de nodige dilemma's en vraagtekens bij ondernemers. Hoe gaan (horeca)ondernemers om met het coronaproof maken van hun bedrijf? Maar ook zijn er veel vragen over de Haagse (inkomen)regelingen.

In Hilversum hebben de lokale VVD'ers deze zorgen en vragen ook veel gehoord als zij met de lokale middenstand in gesprek waren. "Wij snappen heel goed dat die vragen bij ondernemers leven", aldus de liberalen. Dat is dan ook de reden dat zij hun Haagse collega Aartsen, woordvoerder MKB & Horeca in de Kamer, hebben gevraagd om met de Hilversumse ondernemers te praten.

Dat gebeurt tijdens een politiek e-café. Vanaf 20.00 uur kunnen de belangstellende ondernemers via Zoom hun vragen stellen en hun zorgen uiten. De 'inloop' is vanaf 19.30 uur. 

Wil je hier aan meedoen, meld je dan voor dinsdag 19 mei voor 12.00 uur aan. Dat kan door een mail te sturen naar vvd@haitske.nl.

Uit de krant