Hilversumse bewaakster van ideologische lijn landelijke politieke partij

Hoge positie concept-kieslijst bij BIJ1 voor Rebekka Timmer

4 sep 2020, 18:18 · leestijd 2 minuten Politiek
Sinds 2019 bestaat Hilversum BIJ1, waar Rebekka Timmer (rechts) actief voor is. Sylvana Simons was aanwezig bij de eerste activiteit van de afdeling in De Geus. Foto: Bastiaan Miché
Sinds 2019 bestaat Hilversum BIJ1, waar Rebekka Timmer (rechts) actief voor is. Sylvana Simons was aanwezig bij de eerste activiteit van de afdeling in De Geus. Foto: Bastiaan Miché Foto: Bastiaan Miché

BIJ1 doet in 2021 voor het eerst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. Op de vandaag gepubliceerde concept-kieslijst komt een voor Hilversum bekende politica voor: Rebekka Timmer. Haar naam prijkt bijna bovenaan, na Sylvana Simons en Quinsy Gario. 

Al bijna twee jaar is Timmer nauw betrokken bij de politieke partij. Sinds haar komst heeft de jonge Hilversumse zich onder andere bezig gehouden met het opzetten en de coördinatie van lokale afdelingen van de partij door heel Nederland, waaronder..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.