Frits Vogel.
Frits Vogel. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Frits Vogel nieuwe bestuursvoorzitter VVD Hilversum

Politiek

HILVERSUM - Hij kondigde het zelf eind maart al aan en nu is het definitief. Voormalig raadslid Frits Vogel is de nieuwe bestuursvoorzitter van de VVD in Hilversum. Hij volgt hiermee interim voorzitter Age Fluitman op.

Over de benoeming van Frits Vogel zegt het bestuur: “Wij waren op zoek naar een schaap met vijf poten. We zochten iemand met een goed netwerk in Hilversum, ervaring in de lokale politiek, bestuurlijke ervaring en een echte verbinder om onze vereniging nog meer leven in te blazen. We zijn heel blij dat Frits, na zijn afscheid van de gemeenteraad, zich nog wil blijven inzetten voor de VVD Hilversum. Zijn kennis en jarenlange ervaring als raadslid en fractievoorzitter zullen van grote toegevoegde waarde zijn.”

Zelf zegt Vogel: “Na twaalf jaar actief te zijn geweest in de lokale politiek is dit een mooie volgende stap waardoor ik me nog steeds kan blijven inzetten voor de VVD Hilversum. De komende jaren zal ik mij inzetten om het VVD netwerk binnen Hilversum en erbuiten verder uitbouwen en met het bestuur zorgen voor een levendige en inhoudelijke interactie met haar leden. En vanuit deze rol zal ik onze raadsleden met veel plezier kunnen blijven ondersteunen.”

Lees ook: Frits Vogel zag VVD-fractievoorzitterschap ‘altijd als team effort’

Uit de krant