Afbeelding
Foto: Gemeente Wijdemeren

Wijdemeren heeft nieuwe gemeentesecretaris: Yvonne Halman

Politiek

WIJDEMEREN - De gemeente Wijdemeren heeft een nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur. De 59-jarige Yvonne Halman volgt Rudie Heintjes. Op 15 september gaat zij van start.

Op 15 september 2022 start Yvonne Halman als nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Wijdemeren. Burgemeester Crys Larson: “Ik ben erg blij dat het college Yvonne Halman als nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur heeft benoemd.

Halman is ruim 35 jaar werkzaam in het openbaar bestuur. Zij heeft haar sporen onder meer verdiend in haar werk als gemeentesecretaris in Heerenveen (adjunct), Raalte en recent in Lopik. Haar huidige functie is programma-manager bij de gemeente Amsterdam. 

“Het ambt van gemeentesecretaris miste ik, ondanks de bijzondere maanden als programma-manager in Amsterdam”, zegt zij. “Ik ben dan ook blij dat ik in de gemeente Wijdemeren dit mooie vak weer mag oppakken. Ik kijk uit naar het samen bouwen aan een passende dienstverlening voor de inwoners, samen met de medewerkers, OR en het college van Wijdemeren.”

Burgemeester Crys Larson is ‘eg blij’ met de benoeming van Halman als nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur. “Yvonne is geboren en getogen in Friesland en het water en de mooie groene omgeving van Wijdemeren spreken haar zeer aan. Het college heeft het volste vertrouwen in de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur en ziet uit naar een professionele en intensieve samenwerking.”

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Coördinator vreest dit najaar voor forse cliëntentoename Ook bij Gooise Voedselbank geen sprake van zomerdip Mensen 12 aug, 11:30
Afbeelding
Orgelconcert in St. Vituskerk door Sander van den Houten Cultureel 12 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
'Nu trekt dit publiek altijd naar Amsterdam en Utrecht en dat is niet nodig' Jonge groep dj’s willen onder de naam Filtrum techno naar Hilversum halen Cultureel 11 aug, 17:00
Logo
Afbeelding
Invloed corona merkbaar in cijfers geregistreerde misdrijven Meer woninginbraken, maar minder jeugdoverlast en huiselijk geweld in Wijdemeren Politie 11 aug, 16:00
Afbeelding
Automobiliste botst tegen boom en belandt in ‘s-Gravelandsevaart 112 11 aug, 10:00
Afbeelding
Onderdompelen in de natuur tijdens Shinrin-yoku wandeling in Pinetum Natuur en Milieu 11 aug, 09:30
Afbeelding
Het heidehaantje Column GNR 11 aug, 08:03
Afbeelding
Wie wordt de Gooi en Omstreken ‘Buur van het Jaar’ 2022? Buurt / wijk 10 aug, 17:20
Voorproefje Gooieneembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief