Afbeelding
Foto: Pixabay

Politieke debatten in Hilversumse wijken

Politiek

HILVERSUM - Wijkdebatten houden over Hilversumse onderwerpen, dichtbij huis. Dat is de bedoeling van de Hilversumse wijkdebatten die de komende weken gevoerd gaan worden tussen de tien politieke partijen die mee doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

Op basis van stellingen over onderwerpen die met de wijk te maken hebben gaan vertegenwoordigers van de politieke partijen met elkaar in debat. Ook de aanwezigen in de zaal kunnen hun zegje doen.

De debatten vinden plaats in zes verschillende wijken om zoveel mogelijk belangstellenden de kans te geven dichtbij huis een politieke debat bij te wonen. Wijkorganisaties en de gemeente werken samen in de organisatie van deze wijkdebatten. De avonden worden door debatdame Elisabeth van den Hoogen begeleid.

De aftrap vindt plaats in wijkcentrum Lopes Dias in Hilversum Noord, op vrijdag 16 februari om 20.00 uur. Het tweede debat is zaterdagmiddag 17 februari in wijkcentrum de Geus in Hilversum Oost, aanvang 12.30 uur met een kop soep, aanvang debat om 13.30 uur. Maandagavond 19 februari is er een politiek wijkdebat in de Bethlehemkerk, aanvang 20.00 uur.

Uit de krant