Met de posteractie van Hilversum1 kunnen deelnemers een gratis ballonvaart of helikoptervlucht winnen.
Met de posteractie van Hilversum1 kunnen deelnemers een gratis ballonvaart of helikoptervlucht winnen. Foto: Bastiaan Miché

Hilversum1 probeert met posteractie in beeld te komen

Politiek

HILVERSUM - Nog 17 dagen en dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De strijd om de stem van de kiezer is losgebarsten. Maar hoe win je nu zoveel mogelijk zieltjes?

De Hilversumse politici laten zien over veel spraakwater te beschikken, want ze debatteren zich suf. Daarnaast zijn ze druk bezig met posters ophangen, flyeren ze door het hele dorp of ze bellen aan voor een praatje.

Creatief
Een ander gooit het over een andere boeg. Hilversum1 probeert de steun van de kiezer op een creatieve manier te winnen. De kleine, lokale partij, één zetel in de gemeenteraad, heeft een actie uitgeschreven. De winnaar kan daarbij een helikoptervlucht voor twee personen winnen.

A3-poster
Voorwaarde is dat deze Hilversummers dan een A3-poster van Hilversum1 voor het raam moeten hangen en dit moeten laten zien via social media. De poster, die gratis te bestellen is via een mail aan bestuur@hilversum-1.nl, moet tot en met woensdag 21 maart goed zichtbaar zijn vanaf de openbare weg.

Lijsttrekkersdebat
Tijdens het groot lijsttrekkersdebat in Gooiland op maandag 19 maart maakt Hilversum1 de winnaar bekend, die overigens ook een andere prijs mag kiezen. “In plaats van een gratis helikoptervlucht kunt u ook kiezen voor een gratis ballonvaart voor twee personen vanaf vliegveld Hilversum of voor de waarde in cadeaubonnen”, staat in de folder van de partij.

Uit de krant