Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Tiende editie Grasbaanspektakel in de Meent

Sport

HILVERSUM - De Melkmeent is vrijdag 18 mei voor alweer de tiende keer het decor van het jaarlijkse Grasbaanspektakel op het terrein van Harm en Maartje Jansen. Vanwege dit jubileum belooft het evenement nog leuker te zijn dan voorheen.

Dit jaar is het thema 'Amerikaanse dag'. Linedancers, Old American Cars en The Future Guys zijn met hun spraakmakende act graaggeziene gasten en zullen naast de koersen de middag van nog meer spektakel voorzien.

Vanaf 15.30 uur worden er elf draverijen gereden waaronder een duokoers en een Montékoers. De koersen zijn professioneel en onder de verantwoordelijkheid van het NDR (de Stichting Nederlandse Draf- en Rensport). Een van de koersen zal speciaal voor een goed doel worden verreden. De opbrengst van deze koers is voor Alpe d'HuZes. Een tweede steunproject is het donatieprogramma Kinderen en Paarden van de Lakota Indianen.

En ook kunnen de bezoekers genieten van een Amerikaanse hotdog of hamburger en een drankje bij een van de vele horecapunten. Voor de kinderen zijn er activiteiten zoals pony rijden en een springkussen.

Kijk voor meer informatie op www.grasbaanhilversum.nl.

Uit de krant