'Enorm bedrag' voor De Corvers
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De E-teams, Monique Scholten met de bloemen, voorzitter Hanneke Visser en Tim Heuvelmans van de Grote Clubactie.
De E-teams, Monique Scholten met de bloemen, voorzitter Hanneke Visser en Tim Heuvelmans van de Grote Clubactie. (Foto: Grote Clubactie)

'Enorm bedrag' voor De Corvers

  Sport

HILVERSUM - De E-teams van Korfbalvereniging De Corvers in Hilversum zijn door de Grote Clubactie compleet in het nieuw gestoken. De Corvers hebben de origineelste foto ingezonden bij de speciale actie voor de Masita teamprijs. De kinderen zijn afgelopen verrast tijdens een zogenaamde speciale training.

'Zit de kleding van jouw team vol met gaten? Is de helft van de kleding zoek? Of de kleding te klein?'. Met deze oproep werden de afgelopen weken clubs in Nederland verleid om voor 22 november een ludieke teamfoto in te zenden waarop te zien was dat ze echt aan iets nieuws toe waren. Daarmee konden ze dan voor 2.000 euro aan Masita sportkleding winnen.

De Grote Clubactie ontving na de oproep talloze leuke foto's uit heel het land. Het was voor de ambassadeurs van de actie dan ook een hele klus om de origineelste inzending te kiezen.

De E-teams van Korfbalvereniging de Corvers waren uiteindelijk de gelukkigen, zo kregen ze op donderdag 13 december te horen van Tim Heuvelmans, die de prijs namens de Grote Clubactie overhandigde tijdens een 'zogenaamde speciale training' op het sportpark in Hilversum. De E-teams stuurden een foto in waarop te zien is dat ze zelf hun kleding in elkaar hebben geknutseld. Daarmee scoorden de jongens en meisjes.

Klein
De Corvers is een kleine vereniging en de bijdrage komt dan ook goed uit, zeggen voorzitter Hanneke Visser en Monique Scholten, die de actie op touw hebben gezet. "Leuk dat we zo'n gave prijs winnen als kleine vereniging", aldus Scholten. En Visser: "Wij moeten het als kleine vereniging echt van de Grote Clubactie hebben. Voor ons is dit een enorm bedrag."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>