Wethouder Voorink: Hilversum City Run feest voor iedereen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Floris Voorink.
Floris Voorink. (Foto: Bastiaan Miché)

Wethouder Voorink: Hilversum City Run feest voor iedereen

  Sport

HILVERSUM - Het is zondagmorgen 14 april 2019. In veel huizen in Hilversum heerst een gezonde wedstrijdspanning, in andere huizen is het stil. Hier zijn de vrijwilligers al op weg om het mooiste sportevenement van het Gooi voor te bereiden. De Hilversum City Run is niet meer weg te denken uit onze stad. Er is geen Hilversummer die niet van de run heeft gehoord.

Al maanden voordat de loop plaatsvindt, is jong en oud druk in training om hieraan mee te kunnen doen. Zowel lopers die pas net begonnen zijn als lopers die al honderden kilometers in de benen hebben. Daarnaast zijn er tal van vrijwilligers die alles regelen om de run goed te laten verlopen. Ook de vele onmisbare supporters kunnen niet wachten. Het is een feest voor iedereen!

Sporten is leuk
Ik heb er zin in! Ik ben er trots op dat we met elkaar zo'n mooi evenement kunnen neerzetten. Bewegen is belangrijk. En met dit evenement laten we zien dat sporten echt leuk is. Ik ben ook trots op al die vrijwilligers. Ze zetten de hekken klaar, regelen het verkeer, delen water uit, bemannen verzorgingsposten en reiken de medailles uit. Zonder al deze mensen is het niet mogelijk om van de Hilversumse City Run zo'n succes te maken.

Muziekids
Ook deze keer steunt de City Run weer een goed doel. Dit jaar halen we geld op voor Muziekids. Een ziekenhuisbezoek is nooit leuk voor kinderen en hun familie. Muziekids biedt de kinderen muzikale afleiding tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. In een heuse muziekstudio kunnen ze lekker muziek maken om zo even hun pijn, verdriet en gemis van thuis te vergeten. Wie meerent tijdens de Hilversum City Run steunt de Stichting Muziekids en daarmee de kinderen in het Tergooiziekenhuis.
Zelf loop ik deze keer niet mee, maar ben ik een van de vele vrijwilligers. Ik wil bij deze alle lopers heel veel succes wensen en alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Ik zie u zondag 14 april!

Floris Voorink, wethouder Sport


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>