Archieffoto: Bastiaan Miché

Trainen voor Hilversum City Run

  Sport

HILVERSUM - Goed voorbereid aan de start staan van de Hilversum City Run? Vanaf komende maandag start de wekelijkse training onder leiding van de ervaren trainer Willem de Ruijter.

De Hilversum City Run, dit jaar op zondag 17 mei, is het grootste hardloopevenement van 't Gooi. Duizenden hardlopers proberen vijf kilometer hard te lopen of hun tijd op de tien kilometer aan te scherpen.

Nu is het mogelijk om onder deskundige leiding aan een uniek trainingstraject deel te nemen. De training is voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de in totaal veertien trainingen besteedt De Ruijter veel aandacht aan techniek. "Met een soepele loopstijl is het makkelijker lopen", legt hij uit, "en dus efficiënter en met minder blessures. Maar naast techniek en coördinatie werken we ook aan uithoudingsvermogen, kracht en snelheid."

De trainingen vinden plaats vanaf de parkeerplaats Zuiderhof aan de Kolhornseweg 13 in Hilversum. Iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur. De deelnemers krijgen huiswerk mee.

De kosten voor het traject bedragen 60 euro. Voor inschrijven of meer informatie mail naar info@lsdr.nl.

Meer berichten