Afbeelding
Archieffoto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Hurricanes nemen lastige Rotterdamse horde

Sport

HILVERSUM - De Hilversumse american footballers schieten uit de startblokken. Zondag wisten de Hurricanes ook het tweede competitieduel te winnen. De lastige uitwedstrijd in Rotterdam werd met 28-6 gewonnen.

De bezoekers sloegen bij de Trojans vooral voor rust toe. Na twee kwarten gingen de Hilversummers met 21-0 naar de kleedkamer. Nick da Costa bereikte twee keer de end zone en Kevin Saarberg lukte dat één maal.

Beide teams hadden last van de weersomstandigheden. Er was veel wind en regen, al nam de harde wind na de pauze wat af waardoor de passing game meer kans kreeg.

Rotterdam wist op het scorebord te komen. Hilversum hielp de thuisploeg daarbij een handje met twee fumbles en één interception. Na een score van de Trojans kregen de Rotterdammers nog even het idee dat er wat te halen was.

Uiteindelijke gooiden de gasten de wedstrijd op slot met een prachtige play. Met de rug tegen de eigen end zone wist quarterback receiver Saarberg te vinden voor een 98 yard touchdown. Dat leverde direct de eindstand op. 

Vorige week wonnen de Hilversummer op eigen veld al met 14-0 van de Utrecht Dominators. Over drie weken spelen de Hurricanes tegen regerend landskampioen de Amsterdam Crusaders. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Oekraïense Tonia Verkholiak dagelijks te vinden op Heuvellaan als tolk en docente ‘Ik ben ontzettend dankbaar voor de Hilversummers, voor alles wat ze voor ons doen’ Mensen 24 mei, 11:43
Afbeelding
Scooterrijder gewond bij aanrijding, automobilist rijdt door 112 24 mei, 07:48
Afbeelding
'Als blijkt dat het een succes is, zullen we er zeker een traditie van maken' Genieten van oldtimers tijdens Hilversum on Wheels Cultureel 24 mei, 07:00
Afbeelding
Hilversummer beroofd en bedreigd met wapen na Marktplaatsdeal Politie 23 mei, 16:06
Afbeelding
Verdachte steekpartij in centrum van Hilversum blijft in cel Politie 23 mei, 15:42
Afbeelding
Jubileum voor pastoor Jules Dresmé van de Vituskerk: ‘Zolang als ik me voel zoals nu blijf ik hier’ Mensen 23 mei, 15:00
Afbeelding
Krappe ICT arbeidsmarkt in het Gooi; veel vacatures, weinig geschikte werknemers Bedrijven 23 mei, 14:55
Afbeelding
Talenten Hilversumse danssportstudio Fit by Rox Europees kampioen Cultureel 23 mei, 11:30
Voorproefje Gooieneembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief