Afbeelding
Foto: Corné Bastiaansen

Triathlon Vereniging Hilversum kleurt regio rood met zwart

Sport

HILVERSUM - De bijna honderd leden van Triathlon Vereniging Hilversum zijn sinds dit weekeinde de trotse bezitters van een nieuwe kledinglijn. De traditionele jaarlijkse bloembollentocht van de club was een mooi moment om de nieuwe strakke pakjes voor het eerst te laten zien. 

Het was even geleden; een volledige nieuwe outfit liet wat jaartjes op zich wachten. Maar nu is het toch echt zover. Dankzij een zestal nieuwe sponsors konden de clubleden zich in het nieuw steken. Natuurlijk bleven de traditionele rood-zwart-wit huiskleuren behouden. Triathlon bestaat uit drie sporten: zwemmen, fietsen en lopen. Dat betekende dat sommige leden afgelopen vrijdag een pakket met meer dan tien verschillende kledingstukken mee naar huis namen.

Drie lokale ondernemers zullen de komende drie jaar op de outfits staan: fietsenspeciaalzaak Etappe-CC uit Hilversum, hardloopzaak Run2Day Hilversum en fysiotherapeut en loopbegeleider ProMoving uit Huizen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst tekenden zij hun contract met scheidend voorzitter Arjan Sollewijn Gelpke, die na acht mooie jaren het stokje overdraagt aan de nieuwe voorzitter Marco Kooiman. Niet alleen deze Gooise ondernemers, maar ook een drietal leden met een eigen zaak prijken op het tenue: Gaude, Bosma Controls en WdR finance. 

(Tekst gaat verder onder de foto.)


Corné Bastiaansen

De club van de vorige week verkozen Hilversums Sportman van het jaar Henk Galenkamp en zijn voorganger Machiel Ittman is al bijna 35 jaar een begrip in triathlonland. Er is veel nieuwe aanwas, getuige de tien aanmeldingen voor het start2tri programma van dit seizoen. Zij zullen in tien weken tijd worden klaargestoomd voor hun eerste (achtste) triathlon in Nederhorst den Berg.

Veel leden staan in de startblokken om eindelijk weer eens flink wat wedstrijden te gaan doen en veel andere meer recreatieve leden beleven vooral veel plezier aan de trainingen. Iedereen is welkom om enkele van de vijf wekelijkse trainingen bij te komen wonen. Meer informatie hierover staat op www.tvhilversum.nl

Uit de krant