FC Hilversum bewijst zichzelf slechte dienst in nacompetitie

  Sport

HILVERSUM - In het allerlaatste duel van het seizoen mag FC Hilversum flink aan de bak. De derdeklasser bewees zichzelf zaterdag een slechte dienst in de tweede ronde van de nacompetitie door op eigen veld met 1-3 te verliezen van De Vecht.

Vooraf waren de cijfers in het voordeel van de groen-witten. In de reguliere competitie won het team van trainer Rick Schipper twee maal van de brigade uit Loenen. Op Sportpark Crailoo werd het 1-0 en op de laatste speeldag zegevierde Hilversum met 1-5. 

Scherpte
Zaterdag werd duidelijk dat deze resultaten niks betekenen. De thuisploeg kreeg kansen genoeg, maar de echte scherpte ontbrak. Alleen Samir Didouch was trefzeker. Zijn doelpunt na rust betekende de gelijkmaker: 1-1. Vlak voor de thee waren de gasten op 0-1 gekomen. De Vecht werd sterker en wist dit wel uit te drukken in de score. De bezoekers liepen uit tot 1-3 en hebben FC Hilversum in een lastig parket weten te brengen.

Zaterdag 6 juni ontmoeten de twee teams elkaar weer. De wedstrijd in Loenen begint om 17.00 uur. De groen-witten moeten met twee doelpunten verschil winnen om promotie naar de tweede klasse te bewerkstelligen.


Reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten