Het gepromoveerde Dames 1 doet ook mee.
Het gepromoveerde Dames 1 doet ook mee.

Dagje voetbal voor KWF bij 't Gooi

  Sport

HILVERSUM - Zet je al voetballend in voor de kankerbestrijding. Dat kan in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 september bij Sc 't Gooi. De sportvereniging wil in samenwerking met het KWF een evenement opzetten om 24 uur te gaan voetballen.

Het is de bedoeling dat er teams komen die minimaal een uur willen spelen op sportpark Berenstein. Dit kunnen ploegen zijn van voetbalclubs uit Hilversum en omstreken, maar teams van bedrijven, kroegen, families en vrienden zijn eveneens welkom.

Het evenement begint zaterdag om 17.00 uur en eindigt exact een etmaal later. Dames 1 en Heren 1 doen mee. Zij spelen zondag respectievelijk om 13.00 en 15.00 uur een potje voor het goede doel

Collecteweek
Deze voetbalmarathon geldt als startsein in het Gooi voor de collecteweek die maandag 7 september begint. Doel van het evenement bij Sc 't Gooi is zoveel mogelijk euro's op te halen. Het inschrijfgeld voor seniorenteams bedraagt 100 euro. Een jeugdteam kan meedoen voor 50 euro en jeugdteams die op een half veld spelen betalen 25 euro. Opgeven kan via voetballen@kwf-activiteiten-hilversum.com.


Reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten