FC Hilversum ontbindt per direct contract van hoofdtrainer Schipper

  Sport

HILVERSUM - FC Hilversum zit tijdelijk zonder hoofdtrainer. De wegen van de zaterdagderdeklasser en Rick Schipper hebben zich sinds dit weekeinde gescheiden, zo meldt de vereniging op de eigen website.

Het contract met de voormalig middenvelder van de groen-witten, toen zij nog hoofdklasse op zondag speelden, is per direct ontbonden. "In diverse gesprekken is gebleken dat er te veel verschil van inzicht is. Als gevolg van deze gesprekken is dan ook besloten het contract per direct te beëindigen. Het bestuur verwacht op korte termijn een nieuwe trainer te kunnen presenteren", is de uitleg die FC Hilversum geeft.

Schipper was bezig aan zijn tweede jaar op Sportpark Crailoo. Vorig seizoen liep zijn ploeg op een haar na het kampioenschap en later ook promotie naar de tweede klasse mis. Hiervoor was hij heel succesvol als hoofdtrainer bij SDO uit Bussum.

Zaterdag pakte het team de eerste zege van het jaar. Op eigen veld wist het SV Ouderkerk met 3-1 te verslaan. FC Hilversum staat zevende met vier punten uit drie wedstrijden.


Reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten