Afbeelding

FC Hilversum heeft geen moeite met NVC

Sport

HILVERSUM – Geen kind had FC Hilversum zaterdag aan NVC. De groen-witten zetten de gasten uit Naarden eenvoudig met 7-1 opzij.

Het duurde zaterdag op Sportpark Crailoo wel even voordat de eerste tegen de touwen lag. In de eerste 30 minuten vielen er geen doelpunten en zag het publiek twee derdeklassers die redelijk aan elkaar gewaagd waren. Nadat Sercan Ozturk de 1-0 had gemaakt, ging het snel. Nog voor rust stond het 4-0 voor de ploeg van trainer Karel Bonsink. Ozturk en Burak Ugur waren beiden goed voor twee treffers.

Na de hervatting bleef FC Hilversum dominant. Said Akchich benutte een strafschop. Pas bij 5-0 deden de bezoekers iets terug: 5-1. De doelpuntenhonger was bij de thuisploeg nog niet gestild. Ozturk en Akchich tilden de score nog naar 7-1.

Naast de 7 treffer van Hilversum noteerde scheidsrechter Mac-Intosch ook nog een rode kaart in zijn boekje. In de 85ste minuut stuurde hij NVC-invaller Ilias Sellami van het veld na een harde overtreding op Fatih Besir.