Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Ploeteren door de modder tijdens de Janet Memorial

  Sport

HILVERSUM - Het beloven morgen zware rondjes te worden door natuurgebied Anna's Hoeve voor de veldcrossers. Door de vele regen wordt het ploeteren door de modder. Precies zoals het hoort bij een veldrit.

Gooise Wieler Club de Adelaar verzorgt zaterdag 19 november alweer voor de achtste keer de nationale veldrit door Anna's Hoeve. Deze wedstrijd heet de Janet Memorial Velodrôme en is vernoemd naar Janet Overman. Zij was een grote inspirator voor vele activiteiten binnen de vereniging. Dat deze naam behouden bleef, was ook de enige voorwaarde die de adelaar had gesteld aan de nieuwe hoofdsponsor uit Loosdrecht.

Programma
Om 11.00 uur bijten de amateurs/sportklasse het spits af. Een uur later vertrekken de masters (40+). Om 13.00 uur horen de nieuwelingen jongens het startschot. De nieuwelingen meisjes starten om 14.02 uur. Twee minuten eerder zijn de vrouwen (elite, beloften, amateur en junioren) het natuurgebied in gefietst. De laatste starts zijn om 15.00 en 15.02 uur als respectievelijk de mannen (elite/beloften) en de junioren mannen vertrekken.


reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten