Afbeelding
Foto: Hilversum City Run

Klaar voor de City Run...!

Sport

HILVERSUM - De Mediastad maakt zich op voor de City Run. Zaterdagavond is de aftrap met de Ladies Run, zondag vanaf 11.30 uur alle andere onderdelen van dit hardloopfestijn. HilversumsNieuws is erbij. Voor wie extra luid en duidelijk wil komen aanmoedigen, hebben we iets leuks!

Getraind en iets minder getraind, duizenden hardlopers wagen zich aan een van de vele sportieve uitdagingen die de City Run te bieden heeft. We zetten hier nog enkele zaken voor je op een rijtje.

Inschrijven
Inschrijven kan tot vlak voor de start, kijk op www.hilversumcityrun.nl wat je moet doen. 

Aanmoedigen
Doe je niet mee, dan kom je toch zeker kijken en aanmoedigen! Uit eigen ervaring weten we hoe fijn het is om bij dit soort sportieve inspanningen een boost te krijgen van het enthousiaste publiek. Dus kom roepen, zwaaien en klappen langs de kant zodat je je favoriet (en al die anderen) over het parcours 'draagt'.

'Handje'
HilversumsNieuws helpt je graag 'een handje'. Kom even bij ons langs op het Marktplein, want we hebben een 'handig' cadeautje voor je waarmee je - duidelijk hoorbaar - al je favorieten kunt aanmoedigen.

In onze tent kun je ook de kleurplaten inleveren uit de City Run-bijlage die je eerder bij onze krant vond.

Op videoscherm
Wie zijn favoriet op extra opvallende wijze wil aanmoedigen, moet zeker de photobooth van Dropstuf op de Groest uitproberen. Je kunt daar een persoonlijke gif-animatie opnemen. Kijk, zo werkt het.

Die wordt getoond op de beeldschermen langs het parcours, precies op het moment dat jouw favoriet langskomt (leve de allernieuwste techniek).

Finishvideo
Zo heeft de City Run meer snufjes te bieden. Deelnemers kunnen hun glorieuze finishmoment terugkijken op video en die video vervolgens delen via social media. Zo speelt iedereen zijn eigen hoofdrol in zijn eigen film.

Spieren voor Spieren
Tot slot ook nog even aandacht voor Spieren voor Spieren. Want voor, tijdens en na de City Run wordt geld opgehaald voor Spieren voor Spieren. Dat geld wordt rechtstreeks ingezet voor uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht.

Programma
Zaterdag 1 april Kerkbrink

20.30 uur Yakult Ladies Run 5km en 10km

Zondag 2 april Marktplein
11.30 uur Bink Kids Run

12.15 uur Bink Family Run

12.40 Formulierenserver Wegwedstrijd 10 km

13.15 uur Independer Business Run 5 km
13.40 uur Independer Business Run 10 km

14.50 uur Prestatieloop 5 km
15.15 uur Westeneng Verbeek Makelaardij Prestatieloop10 km

Uit de krant