Bedrijventerrein Kerkelanden krijgt extra ontsluitingsweg

  Verkeer

HILVERSUM - Het bedrijventerrein in Kerkelanden krijgt een extra ontsluitingsweg. Een aannemer begint maandag in opdracht van de gemeente met de aanleg daarvan.

De nieuwe weg komt in de plaats van het fietspad tussen de voormalig LTS-locatie en TOMIN-groep en wordt aan beide zijden aangesloten op de bestaande wegen: Franciscusweg en Oscar Romerolaan. Naar verwachting heeft de aannemer tot eind maart nodig om de weg aan te leggen. Of de werkzaamheden korter of langer duren is weersafhankelijk.

Dan wordt ook het fietspad tussen de Franciscusweg en de Oscar Romerolaan afgesloten. In januari worden verder voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Er wordt onder meer een tijdelijke toegang gemaakt aan de Kerkelandenlaan. Die is nodig voor de bereikbaarheid van de voormalige LTS-locatie en het parkeerterrein van de sporthal, als in de Franciscusweg gewerkt wordt. Daar wordt in de week van 30 januari onder meer de keerlus opgebroken.

Het aansluiten van de nieuwe ontsluitingsweg op de Oscar Romerolaan begint in de week van 27 februari. De gemeente wil de hinder voor de Oscar Romerolaan zo kort mogelijk houden. Desondanks wordt deze voor de duur van vier weken afgesloten. Doorgaand- en bestemmingsverkeer wordt omgeleid.


reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten