Fractieleden van Hart voor Hilversum deden zaterdag flyers in de bus om de informatieavond aan te kondigen. Foto: Bastiaan Miché
Fractieleden van Hart voor Hilversum deden zaterdag flyers in de bus om de informatieavond aan te kondigen. Foto: Bastiaan Miché

'Over 't Spoor mag niet worden afgesloten van het centrum'

  Verkeer

HILVERSUM - De dure en ambitieuze plannen voor het nieuwe Stationsgebied bevat ook een autocomponent. Dat gaf wethouder Floris Voorink toe tijdens de laatste raadsvergadering. Hart voor Hilversum kenschetst dit verkeersaspect als belangrijk, omdat de kans bestaat dat de kleine spoorbomen dichtgaan.

Voor de oppositiepartij is het uit den boze dat de kleine spoorbomen dicht moeten. Mede daarom verzorgt Hart voor Hilversum donderdag 5 januari een informatieavond in wijkcentrum De Geus aan de Geuzenweg. Vanaf 20.00 uur licht Voorink de plannen die voorliggen toe. De fractieleden van Hart voor Hilversum informeren de aanwezigen over de mogelijkheden die er zijn om hun mening te geven over het gemeentelijke voorstel.

Niet geïnformeerd
"De wijk Over 't Spoor mag niet afgesloten worden van het centrum", meldt raadslid Karin Walters. "We merken dat veel inwoners nog niet geïnformeerd zijn over deze plannen." Zaterdag deden de fractieleden uitnodigingen voor vanavond in de brievenbus. Voorink heeft overigens benadrukt de kleine spoorbomen niet te willen sluiten.


3 reacties
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten