Ben Hammer.
Ben Hammer.

Ben Hammer weg bij Hilverzorg

  Zorg

HILVERSUM - Bestuurder Ben Hammer gaat weg bij Hilverzorg. De topman gaat, zoals hij zelf op twitter meldt, 'een nieuw avontuur aan bij Common Eye'.

De 40-jarige Hammer is bijna vijftien jaar actief als bestuurder. Hij startte als wethouder in de gemeente Hilversum, waar hij vooral in het nieuws kwam met de discussie rond de Cocon en Tergooi, vertrok in 2008 naar MEE en was de afgelopen zes jaar actief binnen de Hilversumse zorggigant.

Bij Common Eye gaat hij per 1 juli aan de slag. Hij zal zich vooral richten op samenwerkingsvraagstukken op het snijvlak van gezondheidszorg en overheden. Op dit moment gaat dit vaak over samenwerking in het sociaal domein.

Het organisatieadviesbureau meldt op de eigen website dat de komst van Hammer een belangrijke stap om verder te kunnen groeien op het snijvlak van gezondheidszorg en (gemeentelijke) overheden. "Besturen en samenwerken zijn voor mij onlosmakelijk verbonden", aldus Hammer. "Ik zie het als een fantastische uitdaging om als adviseur vanuit Common Eye organisaties en overheden bij dit belangrijke thema te adviseren en te ondersteunen."

Meer berichten