Afbeelding
Foto: Regio

Online informatiebijeenkomst over Kamers met Aandacht

Zorg & gezondheid

HILVERSUM - Kamers met Aandacht houdt komende donderdag een online informatiebijeenkomst voor mensen die interesse hebben in het verhuren van een kamer aan een jongere die nog niet helemaal zelfstandig kan wonen.

Thuis wonen tot je op eigen benen kunt staan is niet voor iedereen direct vanzelfsprekend. Er zijn tientallen jongeren tussen de 18 en 23 jaar die door omstandigheden niet thuis maar op een locatie van een jeugdhulporganisatie wonen. 

De organisatie Kamers met Aandacht is op zoek naar kamers voor jongeren die graag op zichzelf willen gaan wonen, maar die nog wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Is er thuis een (lege) kamer beschikbaar en is er ruimte om die te verhuren, dan is Kamers met Aandacht misschien wel iets om aan mee te doen.

Meer weten over Kamer met Aandacht? Neem dan geheel vrijblijvend deel aan de online informatieavond op donderdag 8 april van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kan geluisterd worden naar ervaringsverhalen en kunnen vragen gesteld worden.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een mail te sturen naar: info@kamersmetaandacht.nl. Op de dag van de informatiebijeenkomst, ontvangen deelnemers de deelnamelink. Op 11 mei staat een tweede online informatiebijeenkomst gepland.

Uit de krant