Viore aan de Oosterengweg.
Viore aan de Oosterengweg. Foto: Bart Versteeg

Informatiebijeenkomst ‘Late gevolgen bij borstkanker’ bij Viore

Zorg

HILVERSUM - Met de insteek dat mensen na de behandeling tegen borstkanker tegen uiteenlopende klachten kunnen aanlopen en er in veel gevallen mogelijkheden zijn om die klachten te verminderen, is er binnenkort hierover een informatiebijeenkomst in Hilversum. 

Deze bijeenkomst is een initiatief van Viore, samen met Tergooi MC en Borstkankervereniging Nederland, en vindt plaats op woensdag 11 mei. Aan het woord komen een verpleegkundig specialist van Tergooi MC en een ervaringsdeskundige van Borstkankervereniging Nederland. Ook is er ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. 

Belangstellenden kunnen naar Viore aan de Oosterengweg 44 in Hilversum toe komen om de bijeenkomst bij te wonen, maar het is ook mogelijk om online deel te nemen. De bijeenkomst start om 16.00 uur, en is rond 17.45 uur afgelopen. Deelname is gratis.

In juni start een lotgenotengroep over late gevolgen na borstkanker bij Viore. Om (ex-)borstkankerpatiënten met elkaar in contact te brengen en hen in de gelegenheid te stellen om tips, ervaringen en adviezen met elkaar te delen. Deze groep zal eens per maand bijeenkomen. Zowel voor de informatiebijeenkomst als voor de lotgenotengroep kunt u zich aanmelden door middel van een mail naar aanmelden@viore.org. Of bel Viore op 035 6834620.

Bij Viore staan de deuren aan de Oosterengweg 44 in Hilversum open op alle werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld levensvragen, kanker en werk en kanker binnen het gezin. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Uit de krant