Afbeelding

Webinar ‘Help (en hoera), een scherm!’ over schermgedrag en mediaopvoeding

Zorg

HILVERSUM - Tv, computer, games, mobieltje. Wat een mogelijkheden en verleidingen. Lastig om kinderen hier zo goed, veilig en verantwoord mogelijk mee om te leren gaan? Voor ouders/opvoeders is er daarom komende week webinar ‘Help (en hoera), een scherm!’ over schermgedrag en mediaopvoeding. 

Jeugd en Gezin en GGD Gooi en Vechtstreek organiseren de webinar ter gelegenheid van de landelijke Week van de Opvoeding. Tijdens de webinar neemt kinderpsycholoog, auteur en opvoedkundige Tischa Neve belangstellenden mee in de wereld van mediaopvoeding.

Vragen die aan bod komen, zijn onder meer hoe slecht het nu eigenlijk is om al die tijd achter schermen te zitten, wat is er goed aan mediaopvoeding en hoe maak je afspraken rondom schermen?

Deze webinar, gericht op de leeftijd van 1 tot 10 jaar, is donderdag 6 oktober van 20.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden kunnen mensen terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (nieuws). Na inschrijving ontvangen zij een bevestiging van de registratie per e-mail en ontvang je de link naar het webinar.

Uit de krant