Open dagen op Hilversums golfpark.
Open dagen op Hilversums golfpark.

Kennismaken met golf bij Spandersbosch

HILVERSUM - Altijd al eens willen golfen op Spandersbosch of überhaupt eens een balletje willen slaan? Zaterdag 23 en zondag 24 april is dit mogelijk bij het Hilversumse golfpark op Sportpark Crailoo 26.

Op beide dagen kunnen belangstellenden tussen 12.00 en 16.00 uur kennismaken met de golfsport. Deze open dagen zijn bedoeld voor jong en oud, niet-golfers en ervaren golfers. De toegang is gratis. Een van de dagactiviteiten is de gratis clinic van circa één uur, die wordt aangeboden door de golfschool.

Ook is het mogelijk een rondleiding te krijgen over het golfpark. Leden geven een tour over het complex. Er is een puttwedstrijd op de oefengreen. Spandersbosch verzorgt ook een jeugdprogramma. De jongeren kunnen onder begeleiding van de jeugdcommissie oefenen. De meer ervaren golfers doen een 'neary' op hole 1 van de Boschbaan. Hiermee wordt een wedstrijd bedoeld wie de bal het dichtst bij de vlag slaat. Daarnaast kunnen de bezoekers zelf oefenen op de drivingrange.

Tijdens deze kennismakingsdagen kunnen de gasten eveneens informatie inwinnen over het park, de vereniging, de Crailoobaan, de golfschool en de businessclub. Spandersbosch heeft deze dagen aanbiedingen voor de 9-holes Boschbaan en de par 3 Crailoobaan.

Meer dan zeshonderd leden spelen bij de Hilversumse vereniging de Boschbaan (NGF B-status). Deze baan is ook toegankelijk voor greenfee-spelers met ten minste een NGF Clubhandicap 54. Wie meer wil weten, kan alvast een kijkje nemen op www.golfparkspandersbosch.nl.