Afbeelding

'Win kaartjes voor 'Peppa Pig' in Spant!

BUSSUM Deze krant geeft in samenwerking met Spant! gratis kaartjes weg voor 'Peppa Pig', een leuke voorstelling voor kinderen vanaf twee jaar oud.

Peppa Pig is een vrolijk, lief en stoer varkentje dat gek is op spelletjes spelen en lekker plonzen in grote modderplassen. In 'De Grote Plons!' beleeft ze met haar vriendjes de leukste avonturen. Prachtige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest. De familievoorstelling is op zondag 15 oktober om 15.00 uur te zien in Spant!

Mail en winactie

Wie kans wil maken op kaarten kan een mailtje sturen naar prijsvraag@spant.org onder vermelding van 'Peppa Pig'. Prijswinnaars worden door Spant! op 13 oktober benaderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meesterpianist Peter Toth

BUSSUM De Hongaarse meesterpianist Péter Tóth komt zaterdag om 20.30 uur naar de Tindalvilla voor een pianorecital.

Bij een buurman raakte de 11-jarige Péter voor het eerst een piano aan. Het was liefde op het eerste gezicht. Hij werd ingeschreven bij de muziekschool in Békéscsaba in Hongarije en werd drie jaar later al toegelaten tot de Franz Liszt Muziekacademie in Boedapest. Tóth trad over de hele wereld op en won vele prijzen. Op het programma staan de derde pianosonate van Brahms en het eerste deel uit de Années de Pèlerinage van Franz Liszt.