Vestingkoor Naarden is op zoek naar leden

NAARDEN Het Vestingkoor is op zoek naar zangers. Vooral bassen en alten, maar ook andere stemmen mogen zich aanmelden.

Het Vestingkoor is een gemengd koor dat naast het plezier in zingen ook gezelligheid kent. Ze zingen altijd vierstemmig en oefenen tijdens de repetities met de piano. Het repertoire is veelzijdig, van lichtklassiek tot populair; de begeleiding is van dirigent Wim van Geffen. Het koor is al begonnen met het kerstrepertoire. Er zijn optredens op dinsdag 12 december in De Veste en op 19 december zingt het koor mee met de Volkskerstzang in Eemnes.
Wanneer je belangstelling hebt, kom dan een keertje meezingen. Het Vestingkoor Naarden repeteert elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur aan de Chopinlaan 2 in Naarden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Betty van Dillen, 035-538 11 61, of kijk op www.vestingkoornaarden.nl.


Benefiet- optreden brengt 500 euro op

NAARDEN Het was zaterdag swingen met de banden TAB en XO tijdens het benefietoptreden In de Molen van Ankeveen voor Frank van de Woord van muziekstudio Bandstart. Ook werd 500 euro opgehaald.

Bij muziekstudio Bandstart in Naarden is een tijdje terug ingebroken en zijn verschillende kostbare apparaten gestolen. De apparatuur was niet verzekerd omdat de verzekeringen daarvoor te duur zijn. Om geld in te zamelen, zodat Frank nieuwe apparaten kan kopen, hebben de banden TAB en XO dit benefietoptreden georganiseerd. "Het was echt een superavond", vertelt Frank. "De mannen hebben vier uur achter elkaar gespeeld. Zo'n honderd mensen zijn gekomen om te luisteren en te swingen. Ik ben echt ontroerd dat ze dit voor mij hebben gedaan en dat er zo veel mensen zijn gekomen."