Versa Vrijwilligerscentrale

*VKK Kerkgemeente Naarden zoekt een organist, of eventueel een pianist, voor de muzikale begeleiding van de wisselende en vaste gezangen tijdens de kerkdiensten op zondag, voor 6 uur per maand.

*In de Olmen zoekt een creatieve kok die het leuk vindt om groente in te maken en sapjes te maken zodat het eten langer houdbaar blijft. De werktijd is 4-8 uur p/w en is in overleg.

*Stichting Logegebouw Bussum zoekt een beheerder die deel uitmaakt van een team dat het gebouw op orde houdt. De werktijden zijn in overleg.

*Naerdincklant (archeologie tussen Vecht en Eem) zoekt een goede penningmeester voor het afhandelen van verschillende dagelijkse financiƫle zaken, boekhouding en financieel jaaroverzicht plus 1 x p/m vergaderen.

Op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur is iedereen welkom voor bemiddeling naar vrijwiligerswerk op de Ceintuurbaan 47 in Bussum. Of kom op donderdag van 12.00-14.00 uur naar de bibliotheek aan het Wilhelminaplein te Bussum. Een afspraak maken kan ook via 035-6938525 of e-mail: vcbussum@versawelzijn.nl.