Jett Rebel speelt op 20 oktober in De Vorstin.
Jett Rebel speelt op 20 oktober in De Vorstin. Foto: Soesja Leugs

Van Sister Sledge tot Jett Rebel

HILVERSUM - Sister Sledge, Kim Wilde, Colin Blunstone, de Average White Band, China Crisis. Nee, dit is niet de Top 40 van enkele decennia geleden, maar een greep uit de optredens van komend seizoen in De Vorstin.

Eveneens op het Hilversumse poppodium: Jan Akkerman en Thijs van Leer. Niet samen overigens: Akkerman komt in oktober, Van Leer in december. Ook in december een voor Nederland exclusieve show van Sister Sledge. Met hits als 'We Are Family' en 'Lost In Music' verkochten de zusjes meer dan 15 miljoen platen. Sinds het overlijden van Joni, eerder dit jaar, gaan Debbie en Kim Sledge verder als duo. Net bevestigd is de komst van Colin Blunstone, ooit bekend van de Zombies. Voor Alan Parsons Project was hij degene die de klassieker 'Old and Wise' zong.

Kenny B

Niet alleen liefhebbers van muziek uit de jaren zeventig en tachtig komen aan hun trekken. Ook The Kik, Kenny B, Jett Rebel en De Dijk komen spelen in de Vorstin, het concert van laatstgenoemde band is al uitverkocht. Op zaterdagmiddag is het podium ook komend seizoen voor Daniël Dekker en zijn bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland in het AVROTROS Muziekcafé voor NPO Radio 2. De hele programmering staat op de website van De Vorstin inclusief informatie over kaartverkoop.