Zoon en vader Bos.
Zoon en vader Bos. Foto: Gooise Tafel

Verse maaltijden Gooise Tafel

HILVERSUM Houd je van eten, maar ben je geen ster in de keuken of ontbreekt het je aan tijd om te kokkerellen? De Gooise Tafel biedt uitkomst met hun maaltijdservice. Het Hilversumse bedrijf brengt verse maaltijden aan huis.

De vader van Theo Bos maakt tegenwoordig gebruik van de maaltijdservice van de Gooise Tafel. Dagelijks geniet hij van een verse maaltijd, waar hij zelf niets voor hoeft te doen. "Als een man van mijn vaders leeftijd alleen komt te staan, is dat niet altijd even makkelijk", stelt zoon Theo. "Nadat mijn moeder overleed, werd mijn vader steeds makkelijker met eten, merkte ik. Een gebakken eitje of een soepje, maar geen fatsoenlijke maaltijd met verse groente meer."

Via de buurvrouw hoorde hij over de Gooise Tafel en de mogelijkheden daarvan. De maaltijdservice bezorgt gezonde maaltijden aan huis. De maaltijden worden koelvers (om zelf op te warmen) of warm aan huis bezorgd. Daarbij wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant. De maaltijden voor de vader van Theo Bos zijn bijvoorbeeld standaard vet- en zoutbeperkt. En er komt een vaste bezorger aan de deur. "Voor iemand op leeftijd is dit een ideale uitkomst", laat Theo enthousiast weten.

Zijn vader zelf is eveneens in zijn sas met de maaltijdservice. "Mijn zoon heeft mij de eerste keer geholpen met aanmelden, maar nu doe ik het allemaal zelf. Ik krijg wekelijks een papieren menulijst van de bezorger waarop ik kan aankruisen welke maaltijden ik op welke dag wil eten. Ik vind het balletje gehakt zo lekker!"

Nieuwsgierig geworden? Probeer eens een proefpakket. Aanvragen kan via 035-2031277 of ga naar www.gooisetafel.nl.