Hilversummer Topcoach van het Jaar

HILVERSUM Een cheque ter waarde van 2.500 euro en de eer zijn voor Edwin van Brakel. De Hilversummer hoorde dinsdagavond in Spant! in Bussum dat hij Topcoach van het Jaar 2017 is geworden van de technische installatiebranche.

De bekendmaking van de Topcoach van het Jaar gebeurde tijdens de landelijke verkiezing OTIB. Met de prijs spreekt de OTIB waardering uit voor alle praktijkbegeleiders die zich hebben ingezet om talent te begeleiden, te ontwikkelen en daarmee de branche te versterken met vakmensen. Leerlingen, collega's en werkgevers konden coaches aanmelden. Een jury besloot dat Van Brakel, die werkt bij Gooiland Elektro, de titel verdient.

"De grootste uitdaging voor praktijkbegeleiders ligt in het enthousiasmeren en motiveren van jongeren", reageerde Van Brakel enthousiast. "Vooral bij jongeren die hier zichtbaar moeite hebben en nog niet weten wat zij het leukste vinden binnen de techniek. Praktijkbegeleiders spelen een belangrijke rol om te zorgen dat deze talenten de juiste plek weten te vinden."


Hilversumse Jumbo beste van het Gooi

HILVERSUM Het is Jumbo Hilversum Larenseweg gelukt om zich te plaatsen voor de tweede ronde in de Supermarkt van het Jaar-verkiezing. Hiermee is de supermarkt halve finalist in de strijd voor beste supermarkt van Nederland.

Ondernemers Carl van Dam en Sipke Schoonhoven zijn erg trots op hun team en het behalen van deze prestatie. Schoonhoven: "We zijn de beste supermarkt van het Gooi en om dit te vieren met klanten is er in het weekend van 17, 18 en 19 november voor iedere klant een gratis appeltaart bij besteding van minimaal 25 euro."

De vijftig best scorende supermarkten zijn door naar de volgende ronde, waarvan de supermarkt aan de Larenseweg er één is. Zij zijn door een vakjury beoordeeld op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, beschikbaarheid van producten en de kwaliteit van versproducten. De landelijke verkiezing ging woensdag 20 september van start. Begin maart 2018 wordt bekend wie de beste supermarkt van Nederland is.