Jumbo Hilversum heeft beste kassa/servicebalie en kaas

HILVERSUM In de Supermarkt van het Jaar-verkiezing zijn de kassa/servicebalie en kaasafdeling van Jumbo Hilversum aan de Larenseweg verkozen tot de beste van Nederland.

Ondernemers Carl van Dam en Sipke Schoonhoven zijn erg trots op het team dat dus met twee afdelingen de eerste prijs heeft weten te winnen. "De beste van heel Nederland van alle supermarkten: wat een mooie beloning voor het team. Daarnaast hebben we ook de titel 'Beste supermarkt van het Gooi'."
Anders dan in voorgaande jaren biedt deze editie van de Supermarkt van het Jaar-verkiezing ook een podium voor de beste afdelingen. Een vakjury beoordeelde de supermarkten op het gebied van hygiƫne, voedselveiligheid, beschikbaarheid van producten en de kwaliteit van versproducten.
De verkiezing geldt voor alle supermarktketens van Nederland. De winkel aan de Larenseweg doet al jaren mee in de top. In 1996 eindigde de supermarkt als derde, in 2006 eerste en in 2012 weer derde van heel Nederland. "Met trots kunnen we daar nu weer twee mooie prijzen aan toevoegen met onze winkel aan de Larenseweg in Hilversum", aldus Van Dam en Schoonhoven.