Dunkin' Donuts opent winkel in Hilversum

HILVERSUM Dunkin' Donuts opent woensdag 31 januari om 7.00 uur een vestiging in Winkelcentrum Hilvertshof. Daarmee is Hilversum na Amsterdam en Utrecht de derde stad waar de populaire keten met donuts en koffie komt.

De eerste bezoeker die in de rij voor de winkel aan de Groest staat, krijgt de eer het lint door te knippen en de winkel officieel te openen. Tijdens de openingsdag kunnen bezoekers genieten van entertainment, bijzondere producten en speciale giveaways. De eerste honderd klanten winnen een jaar lang gratis donuts. Verder maken bezoekers gedurende de dag kans op nog andere prijzen.

De winkel in Hilversum is de eerste van Dunkin' Donuts met een zitgedeelte en een terras. Na Hilversum moeten er ook vestigingen komen in Eindhoven, een tweede in Utrecht, Almere en mogelijk ook nog Tilburg, Den Haag en Rotterdam.

3


Fors minder woninginbraken in Gooi en Vecht

hilversum Het aantal inbraken in woningen in 't Gooi en de Vechtstreek is in de eerste helft van deze maand fors lager dan een jaar geleden. De teller op 18 december 2016 stond op 107, na de eerste achttien dagen van deze maand op 45.

Dat is een daling van 60 procent. De meest spectaculaire dalers zijn Weesp (van 20 naar 2), Hilversum (van 25 naar 13), Huizen (van 15 naar 3), Naarden (van 15 naar 5) en Laren (van 9 naar 2). Alleen Bussum blijft met 14 inbraken vorig jaar en 13 inbraken nu wat achter. Wijdemeren telde vorig jaar 4 inbraken in december, dat is er nu 1. De politie waarschuwt wel dat de feestdagen ook vaak een feest zijn voor het boevengilde.