Afbeelding

Dunkin' Donuts Hilversum 'belangrijke mijlpaal'

Het bericht op de website van deze krant over de komst van Dunkin' Donuts naar Hilversum leidde tot honderden toch vooral zeer positieve reacties.

hilversum 'Nog een reden om in H'sum te komen wonen!!' en 'Super lekker hoor, ga er zeker heen'. Zomaar twee reacties op het bericht dat de nieuwe winkel van Dunkin' Donuts aan de Groest op woensdag 31 januari de deuren opent. Ook geven velen al aan dat ze die dag 's ochtends vroeg in de rij zullen staan om kans te maken op een jaar lang gratis donuts.

"We zijn erg blij dat de eerste Dunkin' Donuts van 2018 op het punt staat open te gaan. We gaan er alles aan doen onze bezoekers te verrassen met Dunkin' Donuts assortiment coffee & baked goods", aldus topman Nabil Besali van Dunkin' Donuts in Nederland. ''Deze opening in Hilversum markeert de verdere groei van Dunkin' Donuts in Nederland, waarvan we er nog ruim twintig willen openen de komende jaren. We kijken ernaar uit Dunkin' Donuts onderdeel te laten uitmaken van het dagelijks leven van onze bezoekers en een sterke relatie op te bouwen met de lokale omgeving waar we ons vestigen."
Besali ziet de opening van deze eerste Dunkin' Donuts in 2018, met groot zitgedeelte en een terras, als een belangrijke mijlpaal. "Het is fantastisch dat de eerste Dunkin' Donuts opengaat in hartje Hilversum, een prachtige stad. We zijn benieuwd hoe bezoekers zullen reageren op de inrichting van de winkel, die is vormgegeven volgens onze nieuwe internationale huisstijl. Uiteraard is het ook spannend hoe ons assortiment in de smaak zal vallen bij het Hilversumse en Gooise publiek."

Dunkin' Donuts biedt een uitgebreide keuze in coffee & baked goods. Het assortiment bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en natuurlijk de wereldberoemde donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als 'Delfts Blauw' en 'De tulp' aan het assortiment toegevoegd. Ook doet het 'Lekkerste koekje bij de koffie' zijn intrede, namelijk een donut met de oer-Hollandse stroopwafelsmaak. Of er nog een speciale Gooise Donut komt, blijft nog even een verrassing. Vanaf 4 februari kan de klant ook thuis laten bezorgen.

Dunkin' Donuts, opgericht in 1950, telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin' Donutswinkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland én Hilversum.

Afbeelding