In De Koepel is zaterdag een disco.
In De Koepel is zaterdag een disco.

Zaterdag 13 januari

Repair Café Hilversum

11.00 uur | Wijkcentrum De Riebeeck

In het Repair Café ben je van harte welkom om je kapotte spullen te laten repareren. Kapotte spullen krijgen een tweede leven en belanden niet meteen op de afvalberg. Voor alleen een kop koffie ben je ook van harte welkom.

Disco

20.00 uur | De Koepel

Op zaterdag 13 januari is er weer een grote disco voor mensen met een handicap. 20.00- 22.00 uur. Entree is 2 euro. Wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a, Hilversum. Voor informatie: gbos@versawelzijn.nl.

Concert Die Schöpfung Franz Joseph Haydn

20.00 uur | Muziekcentrum van de Omroep (MCO)

Jubileumconcert vanwege 75-jarig bestaan van Concertkoor NSF en tevens de culturele aftrap van 100 jaar Mediastad.

Zondag 14 januari

Universele Eredienst

11.00 uur | Soeficentrum

Michaela Hollmanová zal komen spreken over 'Mijn muur van mysterie'. Toen ons centrum 80 jaar bestond in september 2017, speelde zij op haar viool schitterende werken. Ook nu zal zij haar viool weer meenemen.

Bingo

14.00 uur | De Zoutkeet

Op zondag 14 januari is er weer een gezellige bingo voor alle liefhebbers. Met lekkere hapjes. De bingo begint om 14.00 uur. Zoutmanlaan 3.

Wandeling

14.00 | Schuttersweg 26

Wandel met een deskundige gids door hartje Hilversum, Oude Haven en Corversbos. Met deze gezellige nieuwjaarswandeling start het wandelprogramma van de Vereniging Vrienden van het Gooi (VVG). De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Kijk op www.vriendenvanhetgooi.nl voor meer informatie.

Maandag 15 januari

Oog voor contact

14.00 | Lopes Dias

Versa Welzijn en Hilverzorg organiseren een Vrijwilligers Kenniscafé voor alle vrijwilligers in Hilversum die actief zijn in zorg en/of welzijn: in het café bespreken we de verschillende vormen van contact en het belang ervan voor cliënten en vrijwilligers.

'Autisme: wat betekent het voor uw omgeving'

19.30 uur | Lopes Dias

Op maandag 15 januari 2018 is er voor familie en naastbetrokkenen van iemand met psychische problematiek een themabijeenkomst over 'Autisme: Wat betekent het voor u en uw omgeving?'. Medewerkers van MEE Utrecht, Gooi & Vecht en een ervaringsdeskundige gaan in op vragen die u heeft over autisme.

Dinsdag 16 januari

Sleutels tot vernieuwend leven

20.00 uur | Rozenkruis Centrum Hilversum

Er is een gnostieke kracht die met de mens contact wil maken. Hoe kunnen wij ons voor die allesvernieuwende kracht openen en haar in onze levens toelaten? In deze bijeenkomst bezinnen wij ons op drie sleutels die de deur openen voor de gnosis.

Woensdag 17 januari

'Schrijven helpt'

13.00 uur | Viore

Viore biedt mensen die leven met kanker het programma 'Schrijven helpt' aan. U wordt begeleid in het schrijven van uw levensverhaal en het duidelijk maken van uw kijk op het leven. Het gaat om het leren ontdekken wat voor u belangrijk is. De acht bijeenkomsten worden begeleid door Heleen Weimar.

Woensdag 17 januari

Gratis voorlichting zon voor VvE's

19.30 uur | Koeleman Accountants

U bent lid van een VvE en uw appartementengebouw heeft een mooi plat of schuin dak. Prima voor het plaatsen van zonnepanelen. Maar er leven de nodige vragen. De mensen van HET kennen die vragen uit de praktijk en hebben ook antwoorden. Graag nemen we u daarin mee, zodat u zelf ook verder kunt.

Donderdag 18 januari

'Van Daguerre tot Dijkstra'

15.30 uur | Wijkcentrum St. Joseph

Fotografie? Dat is toch geen kunst! Al sinds de opkomst van de fotografie is deze kunstvorm onderwerp van discussie. In deze kunstgeschiedeniscursus wordt afgerekend met de vooroordelen over fotografie en zult u zien dat deze kunstvorm zo veel meer is dan slechts een druk op de knop.

Zondag 21 januari

Rommelmarkt

10.00 uur | Lopes Dias

In Wijkcentrum Lopes Dias is weer een grote rommelmarkt. Voor goedkope spullen kunt u rondneuzen bij de vele verkopers. De markt is van 10.00 tot 15.00 uur. Wijkcentrum Lopes Dias, Lopes Diaslaan 213, Hilversum.