Repelsteel door Fusie

HILVERSUM 'Repelsteel!' is de volgende voorstelling die door Theatergroep Fusie opgevoerd gaat worden. De Hilversummers hebben het sprookje onder handen genomen en er een eigen verhaal van gemaakt.

Moeder de Gans prijst haar dochter net iets te enthousiast aan bij de koning. Nu zit het kind in de problemen. Wie kan er van stro goud maken? Repelsteel wil met hulp van een Zeeuws elfje best van dienst zijn, maar voor wat hoort wat, zoals het gezegde gaat.
Naar eigen zeggen is het bekende verhaal dusdanig onder handen genomen dat het Fusie-signatuur er absoluut op gezet mag worden. Dat heeft volgens de theatergroep geleid tot een dolkomisch en vrij hysterisch verhaal. "De kleintjes kijken hun ogen uit en alle andere bezoekers, die diep van binnen nog een beetje kind zijn, gaan een uurtje heerlijk lachen", luidt de aankondiging.

De komende zes zondagen speelt Theatergroep Fusie deze show. De eerste is zondag 21 januari te zien. Vanaf 13.30 uur is de foyer van Theater Santbergen aan de Noorderweg 2 open. De entree bedraagt 7 euro.