'Cabaret on the rocks' in Santbergen

HILVERSUM Cabaret in Theater Santbergen. Zaterdag 27 januari staat daar voor de eerste keer 'Cabaret on the rocks' op het menu.

"Een avond lachen en proosten met een lekker glas wijn of bier, fijne vrienden, goed gezelschap, en twee of meer aanstormende cabaret-acts", moeten de ingrediënten zijn van dit nieuwe evenement in Hilversum. Robbert Jan Proos treedt op als gastheer. Hij is zelf cabaretier en presentator van diverse festivals. Vanuit die hoedanigheid kent hij de talenten. Voor de eerste optredens in het theater aan de Noorderweg 2 heeft hij Maya van As en cabaretduo Roovers en Van Leeuwen naar Hilversum gehaald.

Wie hierbij aanwezig wil zijn, legt 17,50 euro neer voor een entreekaart. Deze zijn te bestellen via www.cabaretontherocks.nl. Op zondag 31 maart en zaterdag 26 mei haalt Proos weer cabarettalent naar Santbergen.


Muzikale ode aan jeugdhelden

HILVERSUM Het Feenbrothers Quartet betreedt dinsdag 30 januari het podium van de burgerzaal. De vier broers verzorgen het eerste raadhuisconcert van 2018.

De muziek die vroeger in huize Van der Feen werd gedraaid, vormt tijdens dit concert de rode draad. Zij brengen een ode aan hun jeugdhelden componist en pianist Dave Brubeck en altsaxofonist Paul Desmond. Verder staat ook de première van 'Waltz Municipal' op programma. Dit stuk is gecomponeerd door saxofonist Paul van der Feen. Het concert begint om 20.15 uur. Een kaartje kost 18 euro en is onder meer te bestellen via www.raadhuisconcerten.nl.


Danceparty 30-plussers

HILVERSUM Brasserie Zonnestraal is zaterdag het decor van een danceparty voor 30-plussers. Vanaf 20.30 uur begint het feest in het pand in het Loosdrechtse Bos.

Tot en met 1.30 uur kunnen de bezoekers dansen, sjansen, kletsen of genieten van een drankje. Een ticket kost in de voorverkoop 12,50 euro.