Het publiek kon genieten van allerlei optredens.
Het publiek kon genieten van allerlei optredens. Foto: Majorie Meinema

Gekkenwerk show tot stand brengen met 350 leerlingen

HILVERSUM Spektakel in een nagenoeg uitverkocht Gooiland zaterdag en zondag. Met ruim 350 leerlingen presenteerde Marjoleins Dance Studio twee keer de voorstelling 'Sterrenstof'.

Tijdens dit kosmische avontuur - alweer de vijftiende voorstelling van de aan de Melis Stokelaan gevestigde dansstudio - kon het publiek op afwisselende muziek genieten van breakdance, klassiek ballet, hiphop, streetdance, jazzdance, moderne dans, zang en toneel.
Een enorm project met veel nachtelijke uren, als het zo veel leerlingen betreft. "Pfff, het blijft gekkenwerk een show tot stand brengen met 350 leerlingen", vertelt eigenaresse Marjolein van Haren. "Ondanks alle goede en lieve vrijwillige hulp blijft het organiseren van een show met zo veel leerlingen een enorme en bijna onmogelijke klus en verloopt zeker niet alles vlekkeloos."
Aan de andere kant, weet ook Van Haren, is het voor eigenlijk alle leerlingen een onvergetelijke en mooie ervaring. "En dat maakt het voor mij nog steeds de moeite waard om ook nu weer een productie tot stand te brengen."