Martin Simek in gesprek met Broertjes

hilversum Martin Simek gaat zondag 4 maart in gesprek met burgemeester Pieter Broertjes. Dat doet de oud-tenniscoach en interviewer in het onderkomen van Theater Kleintje Kunst aan de Kolhornseweg 9.

Vanaf 20.00 uur gaan de twee met elkaar in gesprek in het Hilversumse theater. De Tsjech ontmoet in de theaterzaal van Kleintje Kunst zijn gasten in zijn nieuwe reeks interviews. "Als kijker en toehoorder ben je getuige van de bijzondere intimiteit die Simek samen met zijn gasten weet op te roepen. Wat beklijft zijn fantastische verhalen", aldus de aankondiging. Wie hierbij aanwezig wil zijn, kan kaarten à 17 euro reserveren via theaterkk@gmail.com of bel 06-54220108.


Meedenken over toekomst van het spoor

hilversum De toekomst van het spoor in Hilversum is donderdag 8 maart onderwerp van gesprek. Stichting Hilversumse Architectuurprijs (HAP) hoopt met de aanwezigen richting een definitieve oplossing te gaan voor de 'spoorse doorsnijding'.

Tijdens de bijeenkomst, die om 19.30 uur begint in het raadhuis, komt het dilemma tussen bereikbaarheid en barrière aan bod. Aan de orde komen onder meer verdiepte spoorligging, overbouwen van de spoorzone en wat kosten deze operaties eigenlijk? De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.hilversumsearchitectuurpijs.nl.


Speciaal debat in St. Joseph

hilversum Het verkiezingsdebat zaterdag 3 maart in wijkcentrum St. Joseph is een speciaal debat. Deze politieke bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen met een beperking.

Tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen welkom in het pand aan de Minckelersstraat 71, maar vooral mensen met een beperking. Zaterdag kunnen zij luisteren naar de politici en tegelijkertijd hun stem laten horen. Sherpa, MEE, Bibliotheek Hilversum, ProDemos, Fonds verstandelijk gehandicapten en LFB, belangenorganisatie door en voor mensen met een beperking, verzorgen dit debat.