'Als je een Boy-Band'

HILVERSUM 'Megasuccesvolle boyband Flash kondigt comeback aan'. Dat is de kop boven het persbericht over de nieuwe komische voorstelling 'Als je een Boy-Band' van Theatergroep Fusie, onder meer bekend van 'Hoort u de music-al?' en 'As gay as it gets'.

'Als je een Boy-Band' vertelt het verhaal van de ooit ongelofelijk populaire boyband Flash. Avond na avond traden ze op en scoorden de ene hit na de andere. Maar dat is alweer even geleden. Na een gigantische ruzie zijn de leden Sergio, Mikey, Timo en Kenny allemaal hun eigen weg gegaan. En allemaal verlangen ze nu, vele jaren later, nog steeds een beetje terug naar die tijd. Dus als de oude platenmaatschappij met het idee komt om een comebackalbum met bijbehorende tour te organiseren zeggen ze uiteindelijk allemaal 'ja'. Maar of dat wel zo'n goed idee is…?

Zaterdag was de eerste voorstelling in Theater Santbergen aan de Noorderweg in Hilversum. De overige speeldata - telkens om 20.15 uur - zijn vrijdag 9, zaterdag 10, vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018. Kaarten kosten 12,50 euro.