Internationale topmusici te zien in Kapel

hilversum De Hilversumse Kapel is vrijdag 23 maart opnieuw het decor van een bijzonder concert met Anastasia Kozlova op viool en de Zwitser Boris Chnaider op piano. Zij brengen het programma 'Koffie met Schumann'.

Chnaider treedt voor het eerst op in Nederland. Behalve pianist, schrijft hij ook columns voor de krant en organiseert reizen naar onder andere Duitsland. Met Kozlova - violiste, innovator en directeur Festival Gooisch Klassiek - speelt hij sinds kort samen. Reeds succesvolle optredens zijn er geweest in Basel. Op de agenda staan concerten in Basel, Amsterdam en bij de Grote Mariinski Theaterzaal in Sint Petersburg, tijdens het Gergiev Festival.

Tijdens het concert komt muziek voorbij van de componisten Robert Schumann, Clara Schumann, Niels Gade en Felix Mendelssohn.
De Kapel is gevestigd aan de 's Gravelandseweg 144. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn te krijgen door een e-mail te sturen naar
info@anastasiakozlova


'Terug naar Toen' naar Rex by Night

hilversum Vroeger was alles beter, is de knipoog die het dansfeest 'Terug naar Toen' maakt. Vrijdag 23 maart zijn de favoriete hits uit de basisschooljaren te horen in Rex by Night.

Centraal tijdens deze party staat de muziek uit de jaren 90 en de 00's. Een paar uur even terug in de tijd. Of zoals de organisatie het zegt: "Toen Arnie nog in Meerdijk woonde, de Gooische meisjes nog op Laar en Berg de Hitkrant lazen tijdens de pauze en je op zaterdag naar de studio's van Telekids mocht om te kijken naar de Megablubberpowerrace."

Team TNT brengt 'Terug naar Toen' naar Hilversum. Dit team verzorgt de muziek. Daarnaast komen er nog wat verrassingen langs. Het feest begin vrijdag om 23.00 uur in het etablissement aan de Groest 23. Tot 4.00 uur kunnen de gasten de heupen lekker losgooien op bijvoorbeeld de hits van Britney Spears en Christina Aguilera. Meezingen met de Spice Girls en Atomic Kitten of vies dansen op de deuntjes van Def Rhymz. Een kaart aan de deur kost 8 euro.